Caroline Summerlind og Summerlind Foundation

Vores ekspert er Caroline Summerlind som arbejder passioneret med spændingshovedpine, kæbespændinger og rynker med snart 20 års erfaring inden for kropsterapi og 16 diplomer i blandt andet som kropsmassør (RAB godkendt), Kranio Sakral Terapi (K.S.T), viseralmassage, piskesmældsbehandling, bindevævsmassage, A.L.T. ansigtsløftning og andet spændende.

Caroline har taget de bedste teknikker og har udviklet Summerlind Metoden som du kan bruge på dig selv. Hendes forståelse for smerte kommer både fra personlige oplevelser med indlæggelser på hospitaler og fra at mennesker som hun holder af, har været gennem deres eget smertehelvede. Derfor forstår Caroline hvad det har af personlige omkostninger at ikke fungere optimalt og hvilken effekt det har på relationer til andre omkring sig privat og fagligt.

Som ildsjæl og gennem kærligheden til sit arbejde, har hun fokus på at hjælpe dig til at skabe frihed, balance og indre ro som kommer af at blive smertefri. Du får det gratis fordi, vi ønsker, alle skal have muligheden for at skabe den forandring som de trænger til. Så du selv vil kunne skabe en krop uden spændinger og smerter helt naturligt.

Vi glæder os til at inspirere dig til et liv uden smerter. Til stor glæde for dig selv og de mennesker, du har omkring dig. Et liv hvor frihed, begejstring og nydelse bliver faste elementer i din hverdag.

Logo for Summerlind Foundation in green